Så er vi i gang med en ny gang SuperMand.

Vi møder et par gutter, der ikke stiltiende ville se på, at den lokale købmand i deres lille lokalsamfund. Så du købte bygningen, og har startet deres eget kooperativ, hvor de bl.a. har deres egen whisky og vinforretning.

Vi skal også på en lille rundtur i det nordlige Portugal, med fokus på golf. Men de kulinariske oplevelser og den smukke, pittoreske natur fanger også en hel del af opmærksomheden.
Vi skal også som de eneste i Danmark på nakken af en helt ny kinesisk motorcykel, som overrasker med køreegenskaber, udstyr og finish, som vi ikke tidligere har set på en kinesisk motorcykel.
Med dobbelt så mange hjul prøver vi den nye Land Rover Defender, der skal løfte en tung arv. Men med avanceret teknik og undervogn, samt en 400 hestes V8 motor, tegner det godt.

Desuden skal vi se på sko, og vi har også lidt gadgets med i form af bl.a. spændende vandtætte højttalere, der passer til det danske vejr, og til stranden, når vejret indbyder til det.
Endelig skal vi møde en powermand. En tidligere jægersoldat, der efter endt tjeneste ikke kunne finde tøj, der passede til hans ønske om stil og funktionalitet. Hvad gør man så? Producerer sit eget tøj, naturligvis.

Så god fornøjelse med SuperMand 2 – og skulle du ikke have set vores første udgave af SuperMand, så find den her på kanalen.

God fornøjelse.

01:06 Golf i det nordlige Portugal
07:26 Harder – Sko
12:01 Feldballe – Kalø Whisky & Vin
17:10 Land Rover Defender & Voge MC
19:41 Gadgets fra JBL og Leathermand
21:29 Loow – Funktionelt danskproduceret tøj.

Mere info:

https://harder.dk Tlf. 86121055
https://landrover.dk
https://vogescandinavia.com
https://jbl.com Tlf. 86121055
https://spejdersport.dk Tlf: 78789020
https://loow.dk Tlf. 31625331

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *